Pleskanje napuščov in fasad

habat Novice
pleskanjefasade-compressor

Ena izmed prvih zadev, ki jih prav zagotovo opazite na različnih objektih, je fasada. Vsekakor velja, da je fasada nekako ogledalo objekta. V tem smislu je pomembno, kakšen je izgled fasade, seveda pa ne gre pozabiti na kvaliteto same fasade. Na vsake toliko let tudi pride do tega, da je priporočljivo poskrbeti za ponovno pleskanje fasade, saj nova barva ohranja obstojnost fasade. Poleg tega je pomembno tudi pleskanje napuščov. Tudi ti na ta način pridobijo na svoji kvaliteti, ne le na estetskem vidiku.

Skrbno izbrana barva za barvanje fasade in pleskanje napuščov vsekakor popestri in polepša videz objekta, hkrati pa poskrbi za ohranjanje obstojnosti fasade in napuščov. Strošek ponovnega pleskanja, pa naj bo to fasade ali napuščov, je občutno manjši od stroška za sanacijo poškodovane površine. V tem smislu se vam splača vložiti denar v pleskanje.

Pri opravilih, kot je pleskanje napuščov in fasad, je izjemno pomembno, da izvajanje tovrstne aktivnosti prepustimo strokovnjakom. Strokovnjaki imajo na tem področju seveda dovolj znanja in izkušenj, poleg tega pa predvsem tudi primerno, ustrezno in kvalitetno opremo ter materiale, s pomočjo katerih vam lahko zagotovijo zares dobro opravljeno delo. Pri pleskanju napuščov in fasade je veliko pozornosti usmerjene na varnost, saj gre za opravilo na višini, poleg tega pa je ključna tudi priprava podlage in zaščita, da ne pride do obarvanja neželenih površin, saj je barve, ki jih uporabljamo pri pleskanju napuščov in fasad težko očistiti.

Ko boste izbirali premaz in barvni odtenek za pleskanje vaše fasade ali napuščov, boste zagotovo pomislili na estetski učinek, medtem ko se hitro zgodi, da boste pozabili na tehnične in fizikalne lastnosti premaza in zgradbe. Pri tej zadevi je potrebno izbrati premaz in barvni odtenek, ki bo omogočal hitro izmenjevanje vlage in tako preprečeval preveliko absorbcijo toplotne energije na površino fasade. Eden izmed glavnih povzročiteljev poškodb predvsem na fasadi je zagotovo vlaga, ki povzroča rjavenje in nečistoče. Temu pa se lahko izognemo s primerno izbranim premazom in barvnim odtenkom.

Če vas torej zanima pleskanje fasade in napuščov, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran in nas kontaktirate. O omenjeni storitvi vam bomo podali še več informacij in na vašo željo poskrbeli, da boste tudi vi deležni kvalitetnega pleskanja fasade in napuščov.