Epoksi tlaki

epoksitlak4-min
Industrijski tlaki za trajna in visoko odporna tla. Izvajamo dela z (EP) epoksi industrijskimi tlaki in (PUR) poliuretanski industrijskimi tlaki. Industrijski tlaki so odlična rešitev za prostore, kjer je velika obremenitev podlage in ostali tlaki ne prenašajo tolikšne obremenitve. Industrijski tlaki so izredno odporni na vse mehanske poškodbe, odpornost ohranijo tudi ob stiku s kemikalijami in ob visokih temperaturnih spremembah. Zato se veliko uporabljajo v skladiščih, kjer se uporabljajo različne kemikalije, proizvodnjih halah in prostorih s pogosto uporabo viličarjev in drugih strojev.
epoksi tlak
Industrijski tlak je zaključni vrhnji del osnovne podlage tal. Pred polaganjem industrijskih tlakov zahtevajo tla ustrezno pripravo in mehansko stabilnost. Priprava tal zahteva meritve vlažnosti tal, saj za kvalitetno izvedbo tlaka podlaga ne sme presegati določenega odstotka vlažnosti. Podlago tudi zbrusimo z brusnimi stroji, da tla pridobijo primerno oprijemljivost in strukturo. Po nanosu osnovnega premaza opravimo končno obdelavo tal z epoksi tlakom z možnostjo izvedbe v večih barvah in dekorativnim posipom lističev.
Za notranja tla objektov izvajamo obdelavo z epoksi industrijski tlaki. Za zunanja tla, izpostavljena vremenskim vplivom, izvajamo obdelavo s PUR (poliuretanskimi) industrijskimi tlaki, ki odlično prenašajo temperatutne razlike.

(PUR) poliuretanski industrijski tlaki so odlična tla za terase in balkone. Sanacija balkonov in teras s (PUR) poliuretanskimi industrijskimi tlaki ne zahteva razbijanje predhodne podlage, kot so na primer keramične ploščice. Izvedba je hitra in enostavna, brez nepotrebnih rušitvenih del predhodne podlage.