Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Glajenje in kitanje sten novogradenj

Pri vsaki zgradbi je potrebno paziti na to, da so bile vse storitve, povezane z gradnjo in zaključnimi gradbeniškimi deli, opravljene strokovno in kvalitetno. Še posebej moramo biti pozorni pri novogradnjah. Dve izmed storitev, ki jih zahteva vsaka novogradnja, sta zagotovo glajenje in kitanje sten. Kvalitetno in strokovno opravljeno glajenje in kitanje sten je namreč tisto, ki poskrbi za ustrezno pripravo podlage, kar vpliva na uspešno in profesionalno slikopleskarstvo. Včasih stene, ki bi jih želeli prepleskati namreč niso povsem gladke, so hrapave, neprijetne na otip ali pa imajo druge nepravilnosti, kot so na primer razpoke. Da lahko dosežemo intenzivnost barv, estetski in kvalitetni učinek sten, je potrebno stene pred pleskanjem pokitati in zgladiti. Vse to nima vpliva le na estetiko, temveč tudi na kvaliteto našega bivanja.

Zelo pomembno je, kako in s kakšnimi materiali se lotimo glajenja in kitanja sten. Strokovnjaki podjetja Habat se glajenja in kitanja sten lotimo v več korakih in to na profesionalen način. Stene in strope gladimo v več slojih, pri čemer prvi sloj podlago zgladi na grobo, naslednji sloji pa bolj fino. Delo opravimo s kvalitetnimi materiali in primerno opremo, naše znanje in izkušnje pa nam pripomorejo k temu, da je podlaga ustrezno pripravljena za pleskanje oz. beljenje.

Kot smo že zgoraj omenili, je potrebno posebno pozornost posvetiti novogradnjam. Pri novogradnjah strokovnjaki zidarsko ometane stene najprej impregniramo z emulzijo. Nato stene dvakrat prekitamo oziroma pregladimo s kvalitetno gladilno maso. Ko so stene na novo zglajene in je tako podlaga ustrezno pripravljena, jih pobelimo. Na tak način pridemo do kvalitetno pobeljenih sten. Pri novogradnjah kitanje sten opravljamo strojno.

V kolikor tudi vi za svojo novogradnjo potrebujete kvalitetno kitanje in glajenje sten nas kontaktirajte. Seznanili vas bomo z vsemi informacijami naše storitve ter odgovorili na vsa vaša vprašanja. Dovolite nam, da tudi pri vas poskrbimo za uspešno pripravljeno podlago za pleskanje.

Podobni članki

Ste prišli do odločitve, da uredite vašo mansardo v kvaliteten prostor za bivanje? Potem imate zagotovo na spisku kar nekaj storitev, katere si morate priskrbeti na poti do vašega cilja. Verjamemo, da je na vašem spisku storitev, ki bodo mansardo uredi...

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok