Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Hidroizolacije teras

Hidroizolacije teras

Kakovostna zaščita pred vlago

Če želite preprečiti vlagi, da bi vdirala v vaše zidove oziroma v vaš objekt, potem je hidroizolacija najbolj primerna storitev za vas. Hidroizolacija je namreč tanek sloj neprepustne folije za vodo. Tako varuje pred vlago zidove in vse ostale površine, ki so izpostavljene vdoru vlage. Hidroizolacija je v tem smislu primerna za zaščito balkonov, teras in ravnih streh. To so namreč površine, ki so najbolj pogosto izpostavljene različnim vremenskim vplivom, kot so na primer zmrzal, padavine in močno sončno segrevanje površine.

 

Natančnost in izbira kakovostnega hidroizolacijskega sloja

Z izvajanjem hidroizolacije se ukvarja tudi naše podjetje. Že kar nekaj let uspešno skrbimo za vse vrste hidroizolacij, med drugim tudi hidroizolacije balkonov in teras. Pri izvedbi hidroizolacij balkonov, teras in drugih površin sta vsekakor pomembna natančnost in kakovosten izolacijski sloj. V kolikor pride do nekvalitetne hidroizolacije se zatem pojavijo težave z mokrimi madeži, plesnijo, odstopanjem talne obloge, propadanje sten in podobno.

Naši strokovnjaki se tega zavedajo, zato v izvajanje hidroizolacije vključijo vse svoje znanje in izkušnje ter s kvalitetnimi in ustreznimi materiali in pripomočki zagotovijo kvalitetno storitev.

 

Širok nabor kakovostnih premazov

Hidroizolacija balkonov in teras je zelo pomembna, saj nudi zaščito pred vdorom vode celotnemu objektu. V našem podjetju izolacijo izvajamo z:

  • bitumenskimi tekočimi premazi,
  • poliuretanskimi premazi,
  • z dvokomponentnimi visoko elastičnimi tesnilnimi premazi, ki so UV obstojni.

Ti zaradi svoje sestave in svoje bele barve odbijajo sončne žarke ter na ta način znižujejo temperaturo podlage in vam zagotavljajo prijeten hladen občutek. Hidroizolacije balkonov in teras so lahko končnega videza, lahko pa zagotavljajo tudi hidroizolacijo podlage in dober oprijem v namen polaganja ploščic oziroma drugih materialov.

 

Popolna zaščita vsakega objekta

V kolikor želite zaščititi svoj objekt oziroma balkon ali teraso pred vdorom vlage, vam toplo priporočamo, da se odločite za hidroizolacijo. Če vas zanima več informacij glede hidroizolacije balkonov in teras ali pa hidroizolacije drugih površin, vas vabimo, da nas pokličete in vprašate vse, kar vas zanima. Z veseljem vam bomo svetovali in se z vami dogovorili za najbolj optimalno hidroizolacijo za vaš objekt. Zagotovite si kvalitetno in strokovno hidroizolacijo balkona, terase ali druge površine na vašem objektu še danes in zaščitite svoj dom tudi vi.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok