Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Izvedba poliuretanske hidroizolacije

 

Za dom ali poslovni prostor brez plesni in vlage

Hidroizolacija je tanek sloj za vodo neprepustne folije, ki vlagi preprečuje, da bi vdirala v zidove. Proti vdoru vlage je treba izolirati vse površine, ki so ji izpostavljene, zato je primerna za zaščito balkonov, teras in ravnih streh, ki so najpogosteje izpostavljeni različnim vremenskim vplivom: zmrzali, padavinam in močnemu sončnemu segrevanju površine.

V podjetju Habat d.o.o. izvajamo vse vrste hidroizolacij ter poskrbimo za ustrezno natančnost in kakovosten izolacijski sloj. Hidroizolacija mora biti izvedena izjemno natančno, saj se lahko sicer na straneh objekta pojavijo mokri madeži, plesen in goba, pride pa lahko tudi do odstopanja talne obloge v kleteh in propadanja sten, zaradi česar so stroški sanacije visoki. S tega vidika je zelo pomembno, da izberete zaupanja vrednega partnerja.

 

Hidroizolacijo izvajamo na naslednjih elementih in površinah

  • Hidroizolacija kletnih prostorov
    S posebnimi in naprednimi materiali izvajamo izolacijo kletnih prostorov brez odkopa zunanjih kletnih površin, tj. brez zemeljskih del. Tudi aktivni prodor tekoče vode pod pritiskom se lahko izolira in trajno ustavi s posebnim materialom. Konstantna vlaga in mokre stene se izolirajo s premazom, ki deluje na osnovi kristalizacije, za svoje zorenje pa porabi vlago iz stene. Izvajamo tudi zaustavitev kapilarne vode v stenah z injektiranjem zmesi v zid.

 

  • Hidroizolacija tal
    Stari objekti brez hidroizolacije temeljev imajo večni problem z vlago v tlaku, nevarnost pa lahko predstavlja že vsako obilnejše deževje zaradi dviga podtalnice. Pri izvedbi del uporabljamo hidroizolacijske materiale nemškega proizvajalca (Koster) in na prej prevlažna tla izvedemo kateri koli končni tlak: epoksi tlak, keramiko, PVC …

 

  • Izolacija kislinskih bazenov in rezervoarjev
    Bazene in rezervoarje, kjer se nahajajo kisline, baze ali druge agresivne kemikalije, je potrebno obvezno dobro zaščititi in izolirati. Takšne kemikalije namreč hitro začnejo razjedati podlago in povzročati razpadanje betonskih površin. V končni fazi lahko močno uničenje betona povzroči izlivanje nevarnih snovi, zato je potrebno dobro zatesniti tudi vse preboje in odtočne cevi iz bazena. S posebnimi dvokomponetnimi materiali lahko hitro in učinkovito izoliramo in zaščitimo površine, v katerih se nahajajo agresivne kemične zmesi.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok