Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Knjiga Zlata Čelada

Od nekdaj sem se zanimal za motošport in svoje želje po tekmovanju sem uresničil v začetku 80ih let, pri poznih 28ih letih, ko sem si kupil prvi dirkalni motor. Med leti 1984 in 1986 sem osvojil 3 naslove jugoslovanskega prvaka v razredu 250ccm in s tem tudi najvišje priznanje AMZJ v motošportu: Zlato čelado.

Vedno sem strmel višje in višje, zato sem si v letu 1987 zadal za mnoge neuresničljiv cilj: tekmovati na najvišjem nivoju svetovnega motociklizma. Pred menoj na prostoru nekdanje Jugoslavije ni bilo še nikogar, ki bi si to drznil in zmogel. Mnogi niso verjeli vame, sam vase pa sem verjel in cilj tudi uresničil.

S ponosom lahko rečem, da je za menoj je bogata in slikovita dirkaška kariera v najprestižnejšem razredu GP500, današnji MotoGP v letih 1987 in 1988.

Knjiga ima 272 strani in opisuje zakulisje dirkanja in dogajanja nekoč, ki niso vsakomur na dosegu.

Razkrivamo zgodbe, ki so se dogajale za zaprtimi vrati dirkaškega paddocka, tudi Jugoslovanskega. Ker se je moja kariera odvijala v 80ih letih prejšnjega stoletja, se knjiga dotika tudi takratne ureditve in načina življenja v socializmu, v t. i. Vzhodnem bloku.

Silvo Habat

/29

Naročite svoj izvod knjige!

Izpolnite obrazec spodaj.

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok