O podjetju

certifikat_habatPodjetje Habat d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1978, ko je izučeni mojster slikopleskar Silvo Habat pričel samostojno pot slikopleskarja. Delu v podjetju sta se poleg drugih zaposlenih pridružila še sinova Uroš in Silvester, ki uspešno vodita poslovanje podjetja naprej.

Z večletnimi izkušnjami ter pridobivanjem novih znanj in izkušenj je podjetje poleg osnovne dejavnosti slikopleskarstva razširilo dejavnost na izvedbo epoksi tlakov ter drugih dvokomponetnih sistemov, več vrst hidroizolacij kleti, balkonov in teras, ter suhomontažno gradnjo. S širitvijo dejavnosti, leti dela ter zadovoljstva naših strank smo postali mojstri zaključnih del v gradbeništvu.

Svojim strankam zagotavljamo profesionalen pristop in maksimalno fleksibilnost pri izvedbi del. Pri vseh storitvah slikopleskarstva in ostalih zaključnih del v gradbeništvu smo fleksibilni, prilagodimo se zahtevam in željam stranke. Ustrežemo še tako visokim zahtevam strank, kar smo vzpodbuja, da nikoli ne zamudimo koraka s časom.

S svojimi strankami, dobavitelji in drugimi poslovnimi partnerji ter kooperanti gradimo dober poslovni odnos, ki temelji na zaupanju ter dolgoročnem sodelovanju. Poslanstvo podjetja je tako zadovoljstvo in veselje vseh sodelujočih pri izvajanju naše osnovne dejavnosti slikopleskarstva ter drugih zaključnih gradbenih del.