Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

O podjetju

Vaš zaupanja vreden partner že več kot 40 let

Podjetje Habat d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1978, ko je izučeni mojster slikopleskar Silvo Habat pričel samostojno pot slikopleskarja. Delu v podjetju sta se poleg drugih zaposlenih pridružila še sinova Uroš in Silvester, ki uspešno vodita poslovanje podjetja naprej.

 

S trdim delom do prvih širitev

Z večletnimi izkušnjami ter pridobivanjem novih znanj in izkušenj je podjetje poleg osnovne dejavnosti slikopleskarstva razširilo dejavnost na izvedbo epoksi tlakov ter drugih dvokomponetnih sistemov, več vrst hidroizolacij kleti, balkonov in teras ter suhomontažno gradnjo. S širitvijo dejavnosti, leti dela ter zadovoljstva naših strank smo postali mojstri zaključnih del v gradbeništvu.

 

Zagotovljena profesionalnost in strokovnost

Svojim strankam zagotavljamo profesionalen pristop in maksimalno fleksibilnost pri izvedbi del.
Pri vseh storitvah slikopleskarstva in ostalih zaključnih del v gradbeništvu smo:

  • fleksibilni,
  • prilagodimo se zahtevam in željam stranke,
  • ustrežemo še tako visokim zahtevam strank,
  • vedno v koraku s časom.

S svojimi strankami, dobavitelji in drugimi poslovnimi partnerji ter kooperanti gradimo dober poslovni odnos, ki temelji na zaupanju ter dolgoročnem sodelovanju. Poslanstvo podjetja je tako zadovoljstvo in veselje vseh sodelujočih pri izvajanju naše osnovne dejavnosti slikopleskarstva ter drugih zaključnih gradbenih del.

 

Najvišja raven kakovosti

Pri izvedbi naših storitev smo dosledni in natančni, zato lahko zagotavljamo kvalitetno izvedena dela, za katerimi trdno stojimo. Kakovostno izvedbo dosegamo z uporabo le najboljših materialov, preverjenih tehnik dela ter nadgrajevanjem znanja na vseh področjih zaključnih gradbenih del. Naši mojstri se redno udeležujejo in izobražujejo na različnih seminarjih in predavanjih o materialih in novitetah, ki prihajajo na naše tržišče.

 

Spoštovanje rokov in dogovorov

Dela opravljamo v dogovorjenem roku in v okviru predhodno dogovorjenih cen, ki jih zaračunavamo po veljavnih normativih. Na vsa dela nudimo garancijo dve ali več let.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok