Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Pleskanje kovinskih ograj in nadstreškov

Pleskanje kovinskih ograj in nadstreškov

Natančno pleskanje za piko na i

Pleskanje se mogoče na prvi pogled zdi ena izmed najbolj preprostih slikopleskarskih del, vendar pa vsekakor ne smemo pozabiti na to, da ima tudi pleskanje svoje specifike. Pri pleskanju še vseeno lahko pride do težav, kot so težave z mazljivostjo barve, prisotnost stare barve ali podobno, v kolikor se tega ne lotimo z določenim znanjem in seveda tudi ustreznimi pripomočki. Zato je vsekakor priporočljivo, da pleskanje lesenih in kovinskih površin, kot so tudi ograje, vrata in okna, prepustite strokovnjakom. Pri pleskanju tako sten, kot tudi lesenih in kovinskih površin je vsekakor ključna tehnika pleskanja, katera pa je popolnoma jasna našim strokovnjakom. V našem podjetju se s pleskanjem sten, lesenih in kovinskih površin ukvarjamo že vrsto let, zato smo prepričani, da vas ne bomo razočarali.

 

Kakovostna izvedba in dolgoletne izkušnje

Naše znanje, izkušnje in oprema nam omogoča, da lahko strokovno in kvalitetno opravljamo pleskanje lesenih in kovinskih delov ter konstrukcij. V sklopu pleskanja lesenih delov, se ukvarjamo s pleskanjem lesenih oken, vrat, ograj, napuščev, ostrešij in drugih lesenih konstrukcij. Pri pleskanju lesa uporabljamo barve na vodni osnovi in lazurne premaze, ki so okolju prijazni. Seveda pred pleskanjem lesa ustrezno pripravimo površino, kar pomeni, da se lotimo brušenja in kitanja, dokler podlaga ni v celoti pripravljena za pleskanje.

 

Vse vrste del pod eno streho

V sklopu pleskanja kovinskih delov, pa se ukvarjamo s pleskanjem kovinskih ograj, nadstreškov, rešetk, stopnišč in drugih kovinskih konstrukcij, med drugim tudi športnih in industrijskih objektov. Tudi pri pleskanju kovine se lotimo priprave ustrezne podlage s kitanjem in brušenjem, ne gre pa pozabiti tudi na nanos temeljnega zaščitnega premaza pred končno obdelavo s pleskanjem.

 

Dolgoletna tradicija in odlične reference

V kolikor ste zainteresirani za pleskanje lesenih in/ali kovinskih ograj, vrat, oken ali drugih površin, vas vabimo, da si nekoliko bolj ogledate našo spletno stran ter nas kontaktirate. Skupaj se bomo lahko dogovorili o sami ponudbi storitve, vas seznanili z informativnimi cenami in vam podali vse ostale informacije, ki vas bodo zanimale. Poskrbite, da bodo tudi vaša lesena ali kovinska vrata, okna in ograja deležna nove, sveže barve, ki bo popestrila vaš prostor. Obarvajte si življenje skupaj z nami.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok