Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Pleskanje lesenih napuščev

Pleskanje lesenih napuščev

Nudimo vam kakovostno in strokovno izvedeno plesanje lesenih napuščev, ki pripomore k urejenemu videzu objekta, prinaša pa tudi številne druge prednosti. Pomembno je, da je pleskanje izvedeno zelo natančno in s primernimi barvami, zato je zelo priporočljivo, da delo prepustite strokovnjakom.

Zakaj je pleskanje lesenih napuščev pomembno?

Lesen napušč je nujno potrebno na nekaj let obnavljati, saj le na ta način zaščitite les pred zunanjimi dejavniki, na primer pred dežjem, snegom, ledom itd. Barvanje lesa namreč bistveno podaljša njegovo življenjsko dobo, saj med drugim zaščiti pred UV žarki, ki pospešujejo propadanje lesa. V nasprotnem primeru se v lesu pojavijo razpoke, ki se s časom povečujejo. Vanje začne prodirati vlaga, kar je še posebej težavno pozimi, ko les v tem primeru zmrzuje in poka.

Hitra in strokovna izvedba

Pokličite nas in poskrbeli bomo za hitro ter strokovno izvedbo pleskanja. Na pomoč vam bomo priskočili tudi pri izbiri barv, saj lahko izbirate med res široko paleto. Na ta način lahko dizajn popolnoma prilagodite vašim potrebam in objektu. Pri delu zaščitimo vse potrebne površine ter poskrbimo, da se ne umažejo. Les predhodno tudi obdelamo tako, da se nato barve kar najbolje vpijejo in obdržijo svoj videz vrsto let.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok