Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Pleskanje napušča

Pleskanje napušča

Tradicionalen strešni element, ki ga lahko zaznamo zelo pogosto, imenujemo strešni napušč. Gre za element, ki štrli iz ravnine sten hiše. Namen strešnega napušča je, da zaščiti fasado in zgornji del vaše hiše pred različnimi vremenskimi vplivi, kot so dež, sneg, sonce in pregrevanje. Poleg tega pa ima strešni napušč tudi estetsko vrednost. Seveda pa obstajajo razlike med napušči, lahko so klasični, oblečeni in tako dalje. Včasih so ljudje izbirali strešni napušč glede na tehnologijo. Večji strešni napušči so namreč omogočali boljše senčenje, medtem ko so bili minimalni strešni napušči bolj odporni proti burji. Danes se veliko ljudi odloči za strešni napušč iz estetskega vidika. V vsakem primeru pa je izjemno pomembno tudi to, kako je opravljeno pleskanje napušča.

Naše podjetje vsekakor lahko poskrbi za strokovno in kvalitetno pleskanje lesenega strešnega napušča vaše hiše oziroma vašega objekta. Na tem področju imamo že veliko izkušenj in znanja, poleg tega pa pri pleskanju uporabljamo primerno in kvalitetno opremo ter pripomočke. Pri pleskanju lesenih napuščev tako uporabljamo okolju prijazne barve na vodni osnovi in lazurne premaze. Seveda je ključno to, kako pred pleskanjem pripravimo samo površino. Pomembno je, da je lesen napušč glajen in ustrezno pripravljen na pleskanje, saj bo le tako končen rezultat prišel do izraza.

Pleskanje napušča je pomembno tako iz estetskega vidika, kot tudi iz vidika same kvalitete. Ustrezne in kvalitetne barve pri pleskanju napušča so lahko ključne pri vzdrževanju kvalitete in namena lesenega napušča pri vaši hiši. V tem smislu je pomembno, da storitev, kot je pleskanje napušča prepustite v roke strokovnjakom. V kolikor vas zanimajo dodatne informacije glede pleskanja lesenega napušča, vam bomo z veseljem razložili pomen celotne storitve. Vabimo vas, da nas kontaktirate, v kolikor tudi vi razmišljate o pleskanju lesenega napušča. Skupaj bomo pripravili ponudbo in načrt storitve, prilagojen glede na vaše želje in glede na vaš objekt.

Podobni članki

Ena izmed prvih zadev, ki jih prav zagotovo opazite na različnih objektih, je fasada. Vsekakor velja, da je fasada nekako ogledalo objekta. V tem smislu je pomembno, kakšen je izgled fasade, seveda pa ne gre pozabiti na kvaliteto same fasade. Na vsake toliko let tudi pride...

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok