Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Pleskarska dela v Ljubljani

Prihaja pomlad in vam se mudi s pleskanjem, ker želite svoj dom ali poslovne prostore preurediti v povsem novi luči, in to čim prej? Zaupajte slikopleskarstvu Habat v Ljubljani – že 40 let izvajamo kvalitetne slikopleskarske storitve, zato vam bomo znali podati konkretne predloge za prijeten in udoben dom ali poslovne prostore. Za izvedbo vseh vrst del se najprej posvetujemo z vami in pozorno prisluhnemo vašim željam.

Optimalno rešitev za pleskanje vam lahko ponudimo, če si vaš prostor predhodno natanko ogledamo. Na podlagi vaših želja vam svetujemo o izbiri barv in tehnologiji izvedbe, dogovorimo pa se tudi o rokih, ki se jih strogo držimo. Da bo skrb povsem odveč, na vsa dela nudimo garancijo kar dve leti ali več.

Kontaktirajte nas za brezplačen obisk, damo pa vam tudi namig: najhitreje bomo pri vas, če se vaši prostori nahajajo v osrednjeslovenski regiji (Ljubljana z okolico), saj vsa dela lahko izvedemo dobesedno »pred pragom«.

Pohvalimo se lahko s slikopleskarskimi storitvami za mnoge stranke, saj zagotavljamo kakovost in hitro izvedbo, naš team strokovnjakov pa je specializiran tako za storitve na domu, kot tudi v podjetjih. Veliko del opravljamo za podjetja in javne ustanove, kot so Slovenska filharmonija, Konservatorij za glasbo in balet, Kolosej, Rutar, Hofer, Iskra, Delo, Gorenje, Lek in Akrapovič. Prepričajte se, zaupa nam že več kot 100 podjetij!

V letu 2014 smo prejeli tudi certifikat, ki nas uvršča v višji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji, zato lahko trdimo, da sodimo med top slovenske poslovne subjekte. Naša ocena odraža naše dobre in zdrave poslovne odnose s poslovnimi partnerji in dobavitelji, naš cilj pa je z leti postati še boljši.

Izpolnjujemo obljube, vaša pričakovanja in vas ne pustimo na cedilu! Priskrbite si prave mojstre ter hitro in kvalitetno opravljeno delo – kontaktirajte Slikopleskarstvo Habat v Ljubljani!

Podobni članki

Različna slikopleskarska dela, kot so beljenje sten, obdelava tal in tako dalje, ne pridejo v poštev le pri stanovanjih in hišah, namenjenih za osebno uporabo, ampak tudi pri različnih zgradbah, ki si jih lastijo podjetja. Tipi podjetij in s tem tudi različne potreb...

Gotovo ste se že kdaj vprašali, kako hitro, ugodno in učinkovito prepleskati poslovne prostore. Obenem vsekakor ne želite, da bi zaradi pleskanja izgubljali dragocen čas, ki je namenjen tekočim obveznostim v podjetju. Ker so dela na večjih objektih prezahtevna, da bi se ji...

Sveže prepleskano stanovanje je lahko vir navdiha in sprostitve, predvsem pa prijazno na pogled. Pleskanja stanovanja se mnogi lotijo na lastno pest, vsekakor pa je pred samim postopkom vredno premisliti, koliko časa, denarja in živcev bi prihranili, če bi se odločili za najem sl...

Dnevna soba je osrednji prostor doma, kjer preživimo največ časa. Ker je namenjena sprostitvi, počitku in druženju, naj bo urejena praktično in estetsko. Po zadnjih trendih pri urejanju dnevne sobe velja pravilo »manj je več«, upoštevati pa je potrebno tudi bar...

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok