Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Pravilnik o uporabi piškotkov na spletni strani

Ob vsakem obisku spletne strani www.slikopleskarstvo-habat.si se na spletnem strežniku ponudnika gostovanja avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika. Na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran www.slikopleskarstvo-habat.si se beležijo podatki o obisku spletnih strani, in sicer IP naslov obiskovalcev, verzija brskalnika, datum in ura ter podatek o ponovni povezavi. 

Podjetje Slikopleskarstvo HABAT tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki. Pogodbeni obdelovalec (ponudnik gostovanja spletnega strežnika) osebne podatke obdeluje samo za namen zagotavljanja storitve vzdrževanja spletnega mesta na naslovu www.slikopleskarstvo-habat.si.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled naše spletne strani, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo. Nekateri piškotki omogočajo sledenje uporabnikom tudi čez več spletnih mest. 

Upravljanje s piškotki

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete. Vendar to lahko omeji možnosti vaše komunikacije s spletnim mestom www.slikopleskarstvo-habat.si.

V tem primeru spletno mesto www.slikopleskarstvo-habat.si v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka razen lastnih piškotkov, s katerimi analiziramo obiskanost spletnega mesta. S tem pa vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika.

Piškotki nam omogočajo, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta www.slikopleskarstvo-habat.si, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

 

Konkretni primeri uporabe piškotkov na spletni strani www.slikopleskarstvo-habat.si:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske,
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobilni telefon), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi,
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in izboljšavo spletne strani.

 

Katere piškotke uporabljamo?

Oznaka piškotka Aplikacija Namen
Analitični piškotki
_gat Google Analytics Ime piškotka je povezano z Google Analytics – kar je pomembno za njegovo posodobitev.
_ga Google Analytics Ime piškotka je povezano z Google Analytics – kar je pomembno za njegovo posodobitev. Ta piškotek se uporablja za razlikovanje obiskovalcev z dodelitvijo naključno ustvarjene številke kot identifikator stranke. Vključena je v vsako zahtevo podstrani na spletnem mestu in se uporablja za izračun podatkov o obiskovalcih, sejah in oglasnih kampanj za poročila o analitiki spletnih mest. 
_gid Google Analytics Piškotek je povezan z Google Analytics, shranjuje in posodablja določeno vrednost za vsako obiskano stran.
_grecaptcha Google reCaptcha Bistveni piškotek, ki ga uporablja Google reCAPTCHA. Vsebuje informacije o tem, kako obiskovalec uporablja spletno mesto, in kakršen koli oglas, ki ga je morda videl pred obiskom naše spletne strani.
rc::a
rc::b
rc::c
Google reCaptcha Ta piškotek se uporablja za razlikovanje med ljudmi in roboti. To je koristno za spletno mesto, da lahko pripravi veljavna poročila o njegovi uporabi.
Obvezni piškotki
PHPSESSID   Piškotek, ustvarjen s programi, ki temeljijo na jeziku PHP. To je identifikator splošnega namena, ki se uporablja za vzdrževanje spremenljivk uporabniške seje. 
PH_HPXY_CHECK   Uporablja se za odkrivanje in preprečevanje napadov na spletno stran.
Ciljanje / oglaševanje    
_fbp Facebook Piškotek, ki se uporablja za prepoznavanje in spremljanje uporabnikov, se nastavi samo, ko uporabnik prispe na spletno mesto iz oglasa, ciljni URL pa vključuje identifikator klika "fbclid".

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov.

Spletno mesto www.slikopleskarstvo-habat.si se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovalo podatke in zasebnost obiskovalcev spletne strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili nedotakljivost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s pogoji uporabe piškotkov na spletnem mestu www.slikopleskarstvo-habat.si nam lahko pišete na spodaj navedene kontakte:

Habat d.o.o.
Ulica pod gozdom 14
1236 Trzin
ali na e-mail: habat_doo@siol.net 

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok