Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Pravilnik o varstvu osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov (v nadaljevanju – Upravljavec in/ali Slikopleskarstvo HABAT):

Habat d.o.o.
Ulica pod gozdom 14
1236 Trzin
Slovenija
Kontaktni podatki pooblaščene osebe za varstvo podatkov:
T: 051 371 300
E: habat_doo@siol.net 

Vaši osebni podatki se obdelujejo na podlagi veljavnega Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Namen obdelovanja osebnih podatkov, roki hrambe podatkov ter druge relevantne informacije v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov si lahko preberete v nadaljevanju.

1. Katere podatke zbiramo?

Vaše podatke zbiramo, ko oddate povpraševanje ali izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani www.slikopleskarstvo-habat.si (v nadaljevanju – spletna stran). Pri izpolnjevanju obrazca na naši spletni strani boste morali morda, kjer bo to potrebno, vnesti svoje: 

 • ime, 
 • e-poštni naslov,
 • telefonsko številko,
 • naslov objekta. 

Ob izpolnjevanju obrazca označite, da soglašate, da Slikopleskarstvo HABAT vaše podatke uporabi za pripravo odgovora na povpraševanje, pripravo in posredovanje ponudbe ter za drugo komunikacijo in novosti, vezane na vaše povpraševanje. Če ne boste s klikom potrdili, da z navedenim soglašate, Slikopleskarstvo HABAT ne bo nič pošiljal na vaš elektronski naslov niti vas kontaktiral. 

Ob obisku naše spletne strani pa ste anonimni.

2. Zakaj bomo uporabili vaše podatke?

Vse informacije, ki jih dobimo od vas, se lahko uporabljajo za naslednje namene:

 • prilagajanje ponudbe vašim željam (vaše informacije nam pomagajo, da se bolje odzovemo na vaše individualne želje),
 • izboljšanje naše spletne strani (na podlagi informacij in povratnih informacij, ki jih dobimo od vas, si nenehno prizadevamo izboljšati svojo spletno strano in ponudbo),
 • izboljšanje storitev (vaše informacije nam pomagajo, da se učinkoviteje odzovemo na vaše zahteve in potrebe),
 • občasno pošiljanje e-pošte. Vaš e-poštni naslov zagotavlja obdelavo povpraševanj in ga lahko uporabimo za pošiljanje informacij in sprememb.

Opomba:

Če se želite kadarkoli odjaviti od prejemanja e-poštnih sporočil v prihodnosti to sporočite na e-naslov: habat_doo@siol.net 

3. Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Vaši podatki se hranijo tako dolgo, dokler jih potrebujemo za nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov. Kontaktni podatki se lahko hranijo za namene opredeljene v točki 2. do izpolnitve namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani oz. do preklica vašega privoljenja.

4. Katere pravice imate in kako jih lahko uveljavite?

Kadar obstaja upravičen dvom v zvezi z identiteto posameznika, ki predloži zahtevo v zvezi s kakšno od njegovih pravic lahko zahtevamo zagotovitev dodatnih informacij, ki so potrebne za potrditev identitete posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki.

V skladu s področno zakonodajo vam omogočamo uveljavitev naslednjih pravic v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov:

 • pravica do dostopa do podatkov

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od upravljavca dobiti potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki, in kadar je temu tako, dostop do osebnih podatkov in dodatnih informacij v zvezi z obdelavo osebnih podatkov. Zahtevo za uveljavitev pravice dostopa do podatkov nam prosim posredujte na elektronski poštni naslov habat_doo@siol.net,

 • pravica do popravka

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da upravljavec brez nepotrebnega odlašanja popravi netočne osebne podatke v zvezi z njim. Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima ob upoštevanju namenov obdelave, pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov. Zahtevo za uveljavitev pravice do popravka nam prosim posredujte na elektronski poštni naslov habat_doo@siol.net,

 • pravica do izbrisa

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da upravljavec brez nepotrebnega odlašanja izbriše osebne podatke v zvezi z njim, upravljavec pa ima obveznost osebne podatke brez nepotrebnega odlašanja izbrisati, če ne obstaja razlog zaradi katerega brisanje osebnih podatkov ni dovoljeno oz. ima upravljavec pravni razlog, da podatke določen čas še vedno hrani (npr. zakonska zahteva za hrambo določenih podatkov uporabnika, dokazovanje izpolnitve pogodbene obveznosti upravljavca do uporabnika). Zahtevo za uveljavitev pravice do izbrisa nam prosim posredujte na elektronski poštni naslov habat_doo@siol.net,

 • pravica do omejitve obdelave

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico doseči, da organizacija omeji obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu s predpisanimi nameni obdelave. Obdelavo svojih osebnih podatkov lahko omejite z zahtevo za omejitev obdelave, posredovano na elektronski poštni naslov habat_doo@siol.net,

 • pravica do prenosljivosti podatkov

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico, da prejme osebne podatke v zvezi z njim, ki jih poseduje upravljavec, v strukturirani, splošno uporabljeni in strojno berljivi obliki, in pravico, da te podatke posreduje drugemu upravljavcu, ne da bi ga Slikopleskarstvo HABAT, ki so mu bili osebni podatki zagotovljeni, pri tem oviral, kadar obdelava temelji na privolitvi uporabnika. Zahtevo za uveljavitev pravice do prenosljivosti podatkov nam prosim posredujte na elektronski poštni naslov habat_doo@siol.net,

 • pravica do ugovora

Uporabnik, na katero se nanašajo osebni podatki, ima na podlagi razlogov, povezanih z njegovim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarja obdelavi osebnih podatkov v zvezi z njim, ki temelji na obdelavi osebnih podatkov, ki je potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadeva organizacija ali tretja oseba, razen kadar nad takimi interesi prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine uporabnika, na katerega se nanašajo osebni podatki, vključno z oblikovanjem profilov na podlagi teh določb. Upravljavec preneha obdelovati osebne podatke, razen če dokaže nujne legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad interesi, pravicami in svoboščinami uporabnika, na katerega se nanašajo osebni podatki, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov,

 • pravica do vložitve pritožbe v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov,

Uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico da poda morebitno pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov. Pritožbo v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov nam prosim posredujte na elektronski poštni naslov habat_doo@siol.net ali s priporočeno pošto na sedež podjetja.

5. Posredovanje informacij tretjim, zunanjim strankam

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, z njimi ne trgujemo in jih ne posredujemo zunanjim strankam. To ne vključuje zaupanja vrednih zunanjih strank, ki nam pomagajo pri delovanju naše spletne strani, vodenju našega poslovanja ali pa so prevzeli kakšno naročilo v zvezi z vašim naročilom, traja pa, dokler se te stranke strinjajo, da so te informacije zaupne. Prav tako lahko razkrijemo podatke, če menimo, da je to v skladu z zakonom, z našim pravilnikom, ali če s tem varujemo naše pravice ali pravice drugih, lastnino ali varnost.

6. Vaše soglasje

Z uporabo naše spletne strani soglašate z našim pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

7. Posebno sporočilo za starše

Stran, ki jo trenutno obiskujete, je ena od spletnih strani, namenjenih splošni javnosti. Določene spletne strani bodo občasno varovane s posebnimi določili o varovanju zasebnosti in ne s splošnimi, ki bodo vsebovala posebna določila glede otrok in zasebnosti.

Slikopleskarstvo HABAT ne namerava zbirati osebnih podatkov od oseb, mlajših od 18 let. Po potrebi bo podjetje otroke posebej opozorilo, naj na naši spletni strani ne posredujejo osebnih podatkov, v nasprotnem primeru bomo uporabili vsa razumna sredstva, da za posredovane podatke pridobimo dovoljenje staršev. Spodbujamo vse starše, da otroke poučijo o varni in odgovorni uporabi njihovih osebnih podatkov na vseh spletnih straneh.

8. Spremembe našega pravilnika o varstvu osebnih podatkov

Če se odločimo za spremembo naše politike o varstvu osebnih podatkov, bomo te spremembe objavili na tej strani.

9. Pišite nam

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s pravilnikom o varstvu osebnih podatkov nam lahko pišete na spodaj navedene kontakte:

Habat d.o.o.
Ulica pod gozdom 14
1236 Trzin
ali na e-mail: habat_doo@siol.net  

Ta Pravilnik o varstvu osebnih podatkov je na vpogled dostopen v pisni obliki na naslovu podjetja ter na spletni strani www.slikopleskarstvo-habat.si in je objavljen dne 10. 02. 2020.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok