Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Predelne stene oz. pregradne stene

Predelne stene oz. pregradne stene

Cenovno ugodna in funkcionalna rešitev

Predelne stene oz. pregradne stene so odlična rešitev, da brez gradbenih posegov ločite prostor. Izkoristite prednosti postavitve montažnih pregradnih (predelnih) sten pred konvencionalno zgrajenimi vmesnimi stenami.

Visokostrokovna izvedba

Predelne (pregradne) stene postavljamo po načrtih strank oziroma arhitektov. Pri postavljanju pregradnih (predelnih) sten in druge suhomontažne gradnje smo fleksibilni, prilagodimo se zahtevam in željam stranke.

Večnamenska uporaba

Predelne (pregradne) stene so primerne za postavitev tako v suhih kot tudi vlažnih prostorih. V vlažnih prostorih montiramo mavčne plošče, ki so odporne na vlago.

Izbrani materiali z dolgo življenjsko dobo

Pri gradnji predelnih (pregradnih) sten iz mavčnih plošč uporabljamo stojke iz kovinskih profilov. Votlina predelne stene je tudi idealen prostor za namestitev instalacij ter toplotnih in zvočnih izolacij.

Zvočno izolacijo zagotavljajo večslojne obloge z mavčnimi ploščami in vmesna izolacija iz mineralnih vlaken. Za povečanje požarne varnosti montiramo ognjevarne plošče.

Takojšnja uporaba

Na takoj ravni površini predelne (pregradne) stene lahko nemudoma opravimo beljenje ali polaganje ploščic. V predelno (pregradno) steno lahko vgradimo tudi okno ali vrata.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok