Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov

Sanacija vlažnih zidov kletnih prostorov

Pravočasno preprečite vlago v prostorih

Ima vaše stanovanje kletne prostore, pa ste žal opazili, da se v njih nabira vlaga in neprijeten vonj po plesni? Mojstri pri Habat d.o.o. vam lahko zaupamo, da je pojav vlage v kletnih prostorih izredno pogost in je največkrat posledica nepravilno izvedene, poškodovane ali neobstoječe hidroizolacije.
Ker so podzemni deli zgradbe v neposrednem stiku z zemljo, so stene kletnih prostorov še posebno občutljive na vlago. Izvedbo hidroizolacije tako prepustimo rokam izkušenih strokovnjakov, ki vam bodo znali svetovati, na kakšen način odpraviti vlago.

 

Sanacija vlažnih zidov na najvišjem nivoju

Sanacije vlažnih zidov se nikakor ne smemo lotiti površno, saj vlaga vpliva na nastanek in razvoj plesni, ki lahko povročajo alergije, poleg tega pa tudi na slabšo toplotno izolacijo, razpadanje ometov, gnitje in korozijo. Seveda težave opazimo šele, ko vidimo poškodbe na ometu in ponovno beljenje ne zadošča več.

 

Kako deluje hidroizolacija?

Pri nanosu ustvarimo brezšiven in za vodo neprepusten sloj folije, ki varuje zidove, vkopane v zemljo. Tam vlaga namreč deluje dlje časa kot nad zemljo. Kvalitetna izvedba hidroizolacije tako zahteva natančnost in kakovosten nanos, saj je pravilno izvedena primerna za ekstremne pogoje, površine vaše kleti pa so trajno zaščitene in funkcionalne.

Pri Habat d.o.o. s posebnimi in naprednimi materiali izvajamo izolacijo kletnih prostorov brez odkopa zunanjih kletnih površin, tj. brez zemeljskih del. Za uporabo v področjih, ki so v stalnem stiku z zemljo, morajo imeti izolacijske plošče posebne lastnosti, saj je izolacija neprenehoma izpostavljena škodljivim učinkom vlage, pritiskom zemlje in podzemnim vodam.

Tudi aktivni prodor tekoče vode pod pritiskom se lahko izolira in trajno ustavi s posebnim materialom. Konstantna vlaga in mokre stene se izolirajo s premazom, ki deluje na osnovi kristalizacije, izvajamo pa tudi zaustavitev kapilarne vode v stenah z injektiranjem zmesi v zid.

 

Rešite težave z vlago!

Težave z vlago v vaših kletnih prostorih bomo lahko rešili hitro, učinkovito in profesionalno. Za začetek nas kontaktirajte in si zagotovite brezplačen obisk in ogled vaših prostorov – skupaj bomo našli najprimernejšo rešitev, ki vas bo odrešila težav z vlago.

Lahko ste brez skrbi, da bi se težave ponovile, saj vam nudimo 2 leti ali več garancije na vsa opravljena dela. Ne odlašajte, obrnite se na zanesljive strokovnjake Habat d.o.o.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok