Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Sistem raztegljivih stropov (DPS stretch ceilings)

V Evropi je že več kot 30 let priljubljen inovativen sistem raztegljivih stropov, ki je primeren tako za zasebne, kot tudi za javne in poslovne prostore. Sistem raztegljivih stropov svojo uspešnost dokazuje s prejetimi nagradami na raznih sejmih. Gre za sistem, ki je uporaben za novogradnje, adaptacije ali pa zgolj kot dekoracija. Ta sistem vam omogoča, da so vaši stropi kreirani po meri vašega prostora in so na ta način prilagodljivi vsaki zahtevi ter zadostijo potrebe razsvetljave, prezračevanja, tehničnega varovanja in/ali akustičnih efektov.

Sistem raztegljivih stropov je visoko kvaliteten in se s svojim vrhunskim dizajnom prilagodi vašim potrebam ter domišljiji. Tako si lahko za svoj dom ali svoj poslovni prostor zamislite sistem, ki je lahek, napet preko prostora, prosto viseč ali pa oblikovan z lahko podkonstrukcijo. Dobra lastnost sistema raztegljivih stropov je tudi to, da sistem omogoča večkratno de-montažo in ponovno montažo. Ker je sistem raztegljivih stropov obstojen tudi na cigaretni dim in vlago, je primeren za najbolj različne prostore, kot so lokali, terme, kopalnice, kuhinje, trgovski lokali, pisarne, sprejemnice in tako dalje. Glede na to, da sistem omogoča difuzno razpršitev svetlobe, je sistem raztegljivih stropov primeren tudi za prostore, v katerih potrebujemo svetlobo brez senc ali pa kjer si želimo nemotečo, bolj diskretno osvetlitev.

Sistem raztegljivih stropov je požarno varen, enostaven za vzdrževanje, nestatičen, visoko kvaliteten, vodoodporen in trajen. Kvaliteta je na tem mestu združljiva z vašo domišljijo, saj vam sistem raztegljivih stropov nudi več kot 80 različnih barv in več vrst površinskih obdelav. S sistemom raztegljivih stropov boste lahko razširili vašo domišljijo pri izkoriščanju vseh možnih prednosti prostorskih dimenzij.

Če se želite prepustiti domišljiji in preurediti stil vašega zasebnega ali poslovnega oziroma javnega prostora, potem se odločite za inovativen sistem raztegljivih stropov, ki je prožen ravno tako, kot je prožna vaša domišljija!

Kontaktirajte nas za povsem brezplačen obisk in strokovno svetovanje.

Podobni članki

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok