Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Sistem raztegljivih stropov

Sistem raztegljivih stropov

Inovativen sistem raztegljivih stropov

DPS raztegljivi stropi so pravo dopolnilo prostoru, ki delujejo kot skladen del ambienta, s čimer na opazovalcu pustijo močan vtis popolnosti.

 

30-letna tradicija

Sistem je v Evropi v uporabi že več kot 30 let ter je primeren za vse zasebne, poslovne in javne prostore. Uporaben je pri različnih adaptacijah, novogradnjah ali preprosto dekorativno sredstvo. Stropi so narejeni glede na velikost prostora – so popolnoma prilagodljivi vsaki zahtevi in zadostijo vsem potrebam različnih načinov razsvetljave, prezračevanja in akustičnih efektov.

 

Nepremagljive prednosti

  • Sistem je lahek, napet preko prostora, prosto viseč ali oblikovan z lahko podkonstrukcijo.
  • Omogoča večkratno montažo.
  • Obstojen je tudi na cigaretni dim in na vlago, zato je primeren za najrazličnejše prostore: gostinski lokali, igralnice, terme, bazeni, kopalnice, kuhinje, banke, pošte, trgovski lokali, operacijske dvorane, konferenčne dvorane, pisarne, sprejemnice …
  • Ker omogoča difuzno razpršitev svetlobe je sistem primeren tudi za prostore, kjer potrebujemo svetlobo brez senc, ali pa želimo bolj diskretno, nemotečo osvetlitev.

 

DPS raztegljivi stropi so prava igra domišljije

Ker je na voljo več različnih nosilnih profilov za DPS stropne folije, oblikovane samostoječe luči in dekorativni liki različnih oblik ne potrebujejo dodatne podkonstrukcije. To omogoča sistem za vpenjanje, ki je dovolj tog za samonosnost, istočasno pa dovoljuje krivljenje, kadar to želimo.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok