Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Slikopleskarstvo, pleskarska dela za podjetja

Gotovo ste se že kdaj vprašali, kako hitro, ugodno in učinkovito prepleskati poslovne prostore. Obenem vsekakor ne želite, da bi zaradi pleskanja izgubljali dragocen čas, ki je namenjen tekočim obveznostim v podjetju. Ker so dela na večjih objektih prezahtevna, da bi se jih lotili sami, imamo za vas elegantno in hitro rešitev!

Strokovnjaki pri Habat d.o.o. smo se srečali s številnimi deli na večjih površinah, zato smo pravilna izbira za kvalitetno in ugodno prenovo vaših prostorov. Ker se zavedamo, da je nemoten proces dela ključnega pomena za podjetja, svoje delo opravimo hitro, fleksibilno in kvalitetno. Delo izvajamo povsem nemoteče in tudi med vikendi, da ne motimo delovnega procesa v podjetju.

V naši že 35-letni tradiciji smo se specializirali predvsem na področju slikopleskarstva v večjih proizvodnih obratih in poslovnih prostorih. Zaupa nam več kot 100 podjetij, med njimi tudi Gorenje d.d., Akrapovič d.d. in Lek d.d.

Ker obdelava večjih površin zahteva tudi napredne tehnike in orodja, nudimo različne vrste storitev, ki bodo vašim poslovnim prostorom vdihnile povsem nov videz. Na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bomo brezplačno svetovali pri izbiri materialov in vam ponudili celovito rešitev za prenovo vaših prostorov.

Želite prostore preprosto le prebeliti? Ali pa so vaše želje bolj zahtevne in bi radi popolno prenovo? Mojstri pri Habat d.o.o. obvladamo vsa dela: beljenje sten in stropov, barvno pleskanje, kitanje in glajenje sten z izravnalno maso, barvanje oken in vrat, barvanje vseh vrst lesenih in kovinskih izdelkov, bandažiranje stikov mavčnih plošč, strojno brušenje, barvanje fasad, dekorativne tehnike, odstranjevanje stare barve in tapet ter različna popravila.

Kjer je potrebna obdelava velikih površin, izvajamo beljenje z visokotlačnimi črpalkami Graco za brizganje barve na pištolo, s katero lahko prebelimo tudi do 2.000m2 površin dnevno. S premičnimi delovnimi odri izvajamo dela do višine 10-ih metrov, tudi nad stroji in tekočimi trakovi, ki jih predhodno dobro zaščitimo.

Če iščete mojstre, ki znajo vse, ste se obrnili na pravi naslov. Naše delo je opravljeno v dogovorjenih rokih, zagotavljamo pa tudi garancijo 2 leti ali več na vsa opravljena dela. Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite svoj brezplačni obisk na podjetju.

Prenovljeni poslovni prostori bodo zagotovo tudi pozitivno vplivali na splošno delovno vzdušje, zato se z vami veselimo vseh prihodnjih poslovnih uspehov – v povsem novi podobi!

Slikopleskarstvo Habat d.o.o.

Podobni članki

Različna slikopleskarska dela, kot so beljenje sten, obdelava tal in tako dalje, ne pridejo v poštev le pri stanovanjih in hišah, namenjenih za osebno uporabo, ampak tudi pri različnih zgradbah, ki si jih lastijo podjetja. Tipi podjetij in s tem tudi različne potreb...

Prihaja pomlad in vam se mudi s pleskanjem, ker želite svoj dom ali poslovne prostore preurediti v povsem novi luči, in to čim prej? Zaupajte slikopleskarstvu Habat v Ljubljani – že 40 let izvajamo kvalitetne slikopleskarske storitve, zato vam bomo znali podati konkretne pr...

Sveže prepleskano stanovanje je lahko vir navdiha in sprostitve, predvsem pa prijazno na pogled. Pleskanja stanovanja se mnogi lotijo na lastno pest, vsekakor pa je pred samim postopkom vredno premisliti, koliko časa, denarja in živcev bi prihranili, če bi se odločili za najem sl...

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok