Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Notranja slikopleskarska dela

 

Za slikovit in estetski dom ali poslovni objekt

Notranja slikopleskarska zahtevajo visoko mero natančnosti in bistveno vplivajo na celosten videz objekta. Kot družinsko slikopleskarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem vam z veseljem podamo konkretne predloge za prijeten in udoben dom ali poslovne prostore. Prisluhnemo vašim željam in potrebam ter vam tudi svetujemo pri izbiri barv in tehnologijah izvedbe.

 

Visokokakovostna izvedba

Pred izvajanjem del veliko pozornost namenimo zaščiti prostora. Zaščitimo tla in ostalo pohištvo. Naši mojstri za slikopleskarstvo za seboj pospravijo in počistijo vse sledove dela. Pozorni smo na vrsto in stanje podlage, izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage na beljenje in pleskanje.
V slikopleskarstvu uporabljamo najmodernejša orodja in materiale, preverjene in izpopolnjene metode dela ter zadostimo še tako visokim zahtevam strank, kar nas vzpodbuja, da nikoli ne zamudimo koraka s časom.

 

Najsodobnejša tehnologija

Za slikopleskarstvo na večjih objektih uporabljamo visoko tlačne črpalke, agregate in premične odre tudi do višine 12 metrov. Veliko del za slikopleskarstvo opravimo na gospodarskih in javnih objektih, kjer je najpomembnejše kvalitetno opravljeno delo z izbranimi materiali. Izvajamo zidarsko beljenje, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo. Kite, premaze in druga gradiva za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok