Slikopleskarstvo

slikopleskarstvo4-compressor

Slikopleskarstvo z več kot 35 letnimi izkušnjami in tradicijo.

Smo družinsko slikopleskarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem, zato vam bomo znali podati konkretne predloge za pIMG_0217rijeten in udoben dom ali poslovne prostore. Prisluhnemo vašim željam in potrebam ter vam tudi svetujemo pri izbiri barv in tehnologijah izvedbe.

slikopleskarstvu uporabljamo najmodernejša orodja in materiale, preverjene in izpopolnjene metode dela. Izpolnjujemo obljube in pričakovanja. Ustrežemo še tako visokim zahtevam strank, kar nas vzpodbuja, da nikoli ne zamudimo koraka s časom.

Za slikopleskarstvo na večjih objektih uporabljamo visoko tlačne črpalke, agregate in premične odre tudi do višine 12 metrov. Veliko del za slikopleskarstvo opravimo na gospodarskih in javnih objektih, kjer je najpomembnejše kvalitetno opravljeno delo z izbranimi materiali.

Slikopleskarstvo izvajamo in obračunavamo po veljavnih normativih. Na opravljeno delo dajemo garancijo dve leti ali več. V času garancije jamčimo tudi vsa popravila.

Pozorni smo na vrsto in stanje podlage, izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage na beljenje in pleskanje. Izvajamo zidarsko beljenje, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo. Kite, premaze in druga gradiva za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.

Pred izvajanjem del veliko pozornost namenimo zaščiti prostora. Zaščitimo tla in ostalo pohištvo. Naši mojstri za slikopleskarstvo za seboj pospravijo in počistijo vse sledove svoje obrti

Slikopleskarstvo Habat d.o.o.