Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Stene piši-briši

Stene piši-briši

Inovativna nadgradnja podajanja znanja in informacij

Verjetno ste se tudi vi že kdaj znašli v situaciji, ko ste tekom sestanka ali predavanja želeli nekaj zapisati ali skicirati na tak način, da bi vsi prisotni videli vaš izdelek. V tem primeru ste potrebovali pri roki tablo ali velik list papirja, ki bi ga obesili na steno. V podjetju Habat vam ponujamo odlično rešitev, v kolikor menite, da v vašem podjetju ali vaši izobraževalni ustanovi potrebujete priročno zadevo za pisanje in brisanje različnih skic in idej. Ponujamo vam kvalitetno steno piši-briši.

 

Praktična rešitev za podjetja in izobraževalne ustanove

Stena piši-briši je tip stene, ki je vsekakor izjemno praktičen za različne izobraževalne ustanove in podjetja. Uporaba stene piši-briši je izjemno enostavna. Z markerji preprosto zapišete ali skicirate karkoli na vašo steno ter to nato preprosto pobrišete. Pri zapisovanju na steno lahko uporabite različne markerje, tako da ne boste omejeni zgolj na eno barvo. Tako boste lahko na takšno steno narisali različne miselne vzorce, poudarili določene zadeve z različnimi barvami, ustvarili pregledne zapise, zanimive skice in tako dalje. Vsekakor bo takšen tip stene pripomogel tako k bolj kvalitetnemu delu kot tudi večjemu razumevanju in boljšemu vzdušju v pisarni ali učilnici.

 

Kakovostna in strokovna izdelava

Vsekakor je pomembno, kako je stena piši-briši izdelana. Stena mora biti za ta namen zares gladka, zato je pomembno, da strokovnjaki poskrbijo za dobro zglajeno površino. Verjetno si lahko predstavljate, kakšna bi bila razlika med napisom, zapisanim na hrapavo površino in napisom, zapisanim na gladko površino.
Strokovnjaki bomo s posebnim premazom ustvarili površino, na katero boste lahko pisali z markerji. Ko zapisa ali skice ne boste več potrebovali, ga boste lahko na enostaven način izbrisali in vaša stena bo pripravljena na nove zapise.

 

Odlične reference

Podjetje Habat je s stenami piši-briši opremilo Mega Center Adacta v Ljubljani. V Mega Centru Adacta v Ljubljani smo opremili kar 250 kvadratnih metrov s takšnimi stenami. To lahko storimo tudi za vas. Kontaktirajte nas in seznanili vas bomo z vsemi potrebnimi informacijami.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok