Sistem raztegljivih stropov

Predstavljamo inovativen sistem raztegljivih stropov – DPS raztegljivi stropi  so pravo dopolnilo prostoru, ki delujejo kot skladen del ambienta, s čimer na opazovalcu pustijo močan vtis popolnosti.

Sistem je v Evropi v uporabi že več kot 30 let ter je primeren za vse zasebne, poslovne in javne prostore. Uporaben je pri različnih adaptacijah, novogradnjah ali preprosto dekorativno sredstvo. Stropi so narejeni glede na velikost prostora – so popolnoma prilagodljivi vsaki zahtevi in zadostijo vsem potrebam različnih načinov razsvetljave, prezračevanja in akustičnih efektov.

Sistem je lahek, napet preko prostora, prosto viseč ali oblikovan z lahko podkonstrukcijo. Omogoča večkratno montažo. Siscer je obstojen tudi na cigaretni dim in na vlago, zato je primeren za najrazličenjše prostore: gostinski lokali, igralnice, terme, bazeni, kopalnice, kuhinje, banke, pošte, trgovski lokali, operacijske dvorane, konferenčne dvorane, pisarne, sprejemnice … Ker omogoča difuzno razpršitev svetlobe je sistem primeren tudi za prostore, kjer potrebujemo svetlobo brez senc, ali pa želimo bolj diskretno, nemotečo osvetlitev.

 

DPS raztegljivi stropi  so prava igra domišljije.

Ker je na voljo več različnih nosilnih profilov za DPS stropne folije, oblikovane samostoječe luči in dekorativni liki različnih oblik ne potrebujejo dodatne podkonstrukcije. To omogoča sistem za vpenjanje, ki je dovolj tog za samonosnost, istočasno pa dovoljuje krivljenje, kadar to želimo.