Suhomontažna gradnja

pregradnestene-min

Suhomontažna gradnja z mavčnimi je moderna, hitra in racionalna rešitev urejanja prostorov. Suhomontažna dela so primerna tako za novogradnje, kot tudi za adaptacije in rekonstrukcije vseh vrst prostorov: stanovanjskih, poslovnih, bolnišničnih, hotelskih, upravnih, športnih, kulturnih …

Prednosti suhomontažne gradnje so njene odlične gradbene lastnosti, ki znižajo gradbene stroške ter nudijo povsem nove ustvarjalne možnosti oblikovanja. Uporaba vnaprej izdelanih sestavnih delov omogoča tako stroškovno, kot časovno ugodno gradnjo, materiali pa so biološko neoporečni in okolju prijazni, zato je takšne vrste gradnja vedno bolj priljubljena rešitev za urejanje prostorov.

Suhomontažne konstrukcije lahko izpolnjujejo vse zahteve po požarni, zvočni in toplotni zaščiti ter zaščiti proti vlagi. Ker imajo materiali iz mavca dobro toplotno in zvočno izolacijsko lastnost, je mineralna volna v steni zelo učinkovita rešitev.

V sklopu suhomontažne gradnje strankam nudimo:

  • izdelavo pregradnih in predelnih sten,
  • oblogo sten,
  • izdelavo spuščenih stropov,
  • izdelavo mansarde.

Pri gradnji sledimo novostim na področju suhomontažne gradnje in vam svetujemo pri gradbenem procesu. Delamo po načrtih strank oziroma arhitektov in smo fleksibilni ter prilagodimo gradnjo zahtevam in željam stranke.