Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Suhomontažna gradnja

 

Hitra in sodobna rešitev ureditve objekta

Suhomontažna gradnja z mavčnimi je moderna, hitra in racionalna rešitev urejanja prostorov. Suhomontažna dela so primerna tako za novogradnje kot tudi za adaptacije in rekonstrukcije vseh vrst prostorov: stanovanjskih, poslovnih, bolnišničnih, hotelskih, upravnih, športnih, kulturnih …

 

Izkoristite številne prednosti

Suhomontažna gradnja prinaša številne prednosti, saj omogoča znižanje gradbenih stroškov ter nudi povsem nove ustvarjalne možnosti oblikovanja. Uporaba vnaprej izdelanih sestavnih delov omogoča tako stroškovno kot časovno ugodno gradnjo. Materiali so biološko neoporečni in okolju prijazni, zato je takšne vrste gradnja vedno bolj priljubljena rešitev za urejanje prostorov.
Suhomontažne konstrukcije lahko izpolnjujejo vse zahteve po požarni, zvočni in toplotni zaščiti ter zaščiti proti vlagi. Ker imajo materiali iz mavca dobro toplotno in zvočno izolacijsko lastnost, je mineralna volna v steni zelo učinkovita rešitev.

 

Vse storitve na enem mestu

Suhomontažna gradnja obsega izdelavo pregradnih in predelnih sten, oblogo sten, izdelavo spuščenih stropov in izdelavo mansarde. Pri gradnji sledimo novostim na področju suhomontažne gradnje ter vam svetujemo pri gradbenem procesu. Delamo po načrtih strank oziroma arhitektov in smo fleksibilni ter prilagodimo gradnjo zahtevam in željam stranke.

Referenčni objekti

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok