Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Zagotavljamo kvaliteto – zagotovite si brezplačno svetovanje

Naši mojstri prisluhnejo vašim željam in potrebam ter vam tudi svetujejo pri izbiri barv in tehnologij izvedbe za pleskanje. Kliknite tu in izpolnite obrazec za brezplačno svetovanje! Smo slikopleskarstvo z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem, zato vam bomo znali podati konkretnepredloge za prijeten in udoben dom ali poslovne prostore.

Zavedamo se, da vam lahko ponudimo optimalno rešitev za pleskanje le, česi vaš prostor predhodno natanko ogledamo. Brezplačno vas obiščemo na vašem domuali v podjetju. Kliknite tu in izpolnite obrazec za brezplačen obisk!

Naši mojstri za slikopleskarstvo se ne osredotočajo le na pleskanje, ampak posebno pozornost namenijo tudi pripravi podlage. Les temeljito pripravo podlage lahko zagotovimo kvalitetno opravljeno pleskanje.Na izvedeno pleskanje nudimo garancijo dve leti ali več.

Veliko del za slikopleskarstvo opravimo na gospodarskih in javnih objektih, kjer je najpomembnejše kvalitetno opravljeno delo z izbranimi materiali. Poleti 2011 smo sodelovali pri prenovi hrama klasične glasbe – Slovenske filharmonije v Ljubljani. Pleskanje smo opravili v Mali dvorani, v hodnikih, stopniščih in v pisarnah.

Podobni članki

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok