Knjiga SILVO HABAT ZLATA ČELADA

Naročite svoj izvod

Notranja in zunanja slikopleskarska dela že več kot

40 let
Pošlji povpraševanje

Zakaj je pomembno barvanje fasade?

Fasada je nekaj, kar verjetno tudi vam hitro pade v oči, ko se sprehodite ali peljete mimo različnih zgradb. Na nek način vam lahko fasada pove marsikaj o sami zgradbi, vsekakor pa ima nek estetski učinek. Poleg estetskega učinka vam fasada omogoča kvalitetno bivanje in skrbi za vzdržljivost vašega doma. Oblikovanje fasade je vsekakor pomembna tema v arhitekturi in je ustvarjalna zgradba elementov kompletnega objekta gradbene tehnike. Barvanje fasade v tem smislu ni pomembno zgolj za to, da bo vaša hiša lepo izgledala, temveč tudi, da bo vaša hiša ostala čim bolj ohranjena kar čim dlje časa.

Barvanje fasade je kompleksen proces, katerega se po vsej verjetnosti ne boste lotili sami. Pri barvanju fasade je potrebno upoštevati kar nekaj specifik, poleg tega pa je ključno poznavanje tehnike samega barvanja fasade ter ustreznost opreme in pripomočkov, ki jih je potrebno uporabiti tekom procesa. Strokovnjaki, ki imajo na področju barvanja fasad več let izkušenj in veliko znanja, bodo lahko poskrbeli za to, da bo barvanje vaše fasade zares strokovno in estetsko dovršeno.

Naše podjetje se z barvanjem fasad ukvarja že vrsto let. Pri svojem delu uporabljamo visoke varne lestve in delovne odre, s pomočjo katerih lahko dosežemo tudi tiste površine, ki so precej nevarne. Tiste dele, ki jih ne želite prebarvati v procesu barvanja fasade, bomo zaščitili, saj je fasadna barva izredno obstojna in jo je v tem smislu težko očistiti iz površin, katerih nismo želeli pobarvati.

Pri barvanju fasade bomo vašo fasado očistili prahu in drugih delcev, poškodovan omet bomo nadomestili z novim, samo fasado pa bomo pripravili za impregnacijo, ki poskrbi za kvalitetno barvanje fasade. Kot smo že omenili pa ne gre zgolj za estetski učinek barve. Pri izbiri premaza in barvnega odtenka za barvanje fasade je pomembno pomisliti na tehnične in fizikalne lastnosti. Za vse to bomo skupaj z vami poskrbeli mi.

Kvalitetno in strokovno barvanje fasade vsekakor ohranja obstojnost fasade, kar je izredno pomembno. Fasada po 10 ali 15 letih namreč ni več tako odporna, kot je bila na začetku. Sam strošek ponovnega barvanja fasade je veliko manjši kot strošek za sanacijo poškodovane fasade, zato se vam definitivno obrestuje vložiti v kvalitetno barvanje fasade.

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo za vašo fasado.

Podobni članki

Verjetno ste pri različnih objektih že kdaj opazili, kako izgleda nekoliko bolj stara in obrabljena fasada oziroma barva le te. Vsake toliko let vsekakor pride do trenutka, ko si želimo poskrbeti za obnovo fasade. Barvanje fasade pa je še posebej aktualno pri novih objekti...

Ena izmed prvih zadev, ki jih prav zagotovo opazite na različnih objektih, je fasada. Vsekakor velja, da je fasada nekako ogledalo objekta. V tem smislu je pomembno, kakšen je izgled fasade, seveda pa ne gre pozabiti na kvaliteto same fasade. Na vsake toliko let tudi pride...

Fasada je verjetno ena izmed zadev, ki jo med prvimi opazite na neki zgradbi. Velja, da skrbno izbrana barva fasade popestri in polepša videz objekta. Barvanje fasade pa ni pomembno zgolj iz vidika estetike, temveč je ključno predvsem zato, ker nova barva poskrbi za ohranj...

Pošlji povpraševanje
Naprej
Hvala za povpraševanje!

Vam bomo odgovorili v najkrajšem
možnem času.

Ok
Hvala za oddano naročilo!

Na navedeni e-mail naslov boste dobili predračun.
Dostava knjige je možna le po plačanem predračunu.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

Ok